Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
SC WMS Scales Technology SRLisi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica si alte date – este proprietatea SC WMS Scales Technology SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC WMS Scales Technology SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
SC WMS Scales Technology SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Politica de confidentialitate

SC WMS Scales Technology SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
SC WMS Scales Technology SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Politica de retur

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate cu conditia de a nu fi distruse. In cazul returnarii produsului plata transportului cade in sarcina cumparatorului.

In cazul in care doriti schimbarea produsului achizitionat plata transportului se face de catre cumparator.
In cazul in care constatati ca exista probleme cu vreunul dintre produsele achizitionate de pe siteul nostru, va rugam sa ne contactati pe adresa office@cantar-camioane.ro. Orice sesizare va fi tratata cu maxima seriozitate de catre echipa noastra.

Continutul site-ului

SC WMS Scales Technology SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Siteul si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei SC WMS Scales Technology SRL. Orice informatie  poate fi preluata numai cu acordul nostru scris.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor siteului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.

Dispozitii finale

SC WMS Scales Technology SRL. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@cantar-camioane.ro.
Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma utilizarii, altfel decat in conditiile descrise mai sus, a informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.